Curățare profesională mochete

Curățare profesională mochete

Dacă aveți un spațiu – sală de evenimente, săli de conferinte, spații birouri sau spații comerciale de orice fel – unde doriți doar curățarea și igienizarea mochetei, suntem alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Asigurăm servicii profesionale de curățare mochete.

Curățarea mochetelor și covoarelor este un proces care presupune următoarele:

  • procesul de curățare este mecanizat, folosind metoda de extragere prin pulverizare cu ajutorul unei perii rotative și a puterii mari de aspirare. Echipamentele noastre curăță în profunzime și ajută la o uscare foarte rapidă a suprafețelor textile;
  • se folosește apă și detergent spumă cu uscare rapidă;
  • petele de cafea, sucuri și alte lichide sunt scoase aproape în totalitate cu ajutorul unor soluții speciale.

Pentru acest proces dispunem de un echipament performant și modern Kärcher, nou achiziționat, care abia așteaptă să facă treabă. Acest aparat promite curățare rapidă și eficientă.

Compania noastră folosește tehnologie și detergenți profesionali de ultimă generație ce realizează o curățare de profunzime și eficientă a mochetelor.

Folosind tehnologia injecție-extracție de la Kärcher, într-un singur proces se obțin rezultate de curățare remarcabile a mochetelor dvs. și un timp de uscare optim.

Doriți mai multe detalii?

Pentru informații suplimentare și cereri de ofertă curățare profesională mochete, vă rugăm să ne contactați utilizând datele de mai jos.

(+4) 0752 17 11 97

office@curat.com.ro

Cere o ofertă!