Contact


Solicitați o ofertă!

Despre noi

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesionale, complete și de calitate, destinate exclusiv nevoilor firmelor din aria metropolitană a municipiului Sibiu.

Solicitați o ofertă cu ajutorul formularului alăturat
Ne puteți contacta și telefonic sau prin email

Informații de contact

    Email

office@curat.com.ro

    Telefon

(+4) 0752 17 11 97

    Sediu social

Cisnădie, Sibiu

   Foxy Clean Multiservice SRL

40696379 • J32/594/2019

Câteva răspunsuri la

Întrebări frecvente

Serviciile de curățenie sunt disponibile doar pentru Sibiu?

Momentan, oferim serviciile de curățenie profesională doar pentru firme și doar pe aria metropolitană a municipiului Sibiu. Este posibil ca pe viitor să ne extindem activitatea și în alte zone din județ și din afara lui.

Puteți face curat la ore după programul normal de lucru?

Da, putem stabili de comun acord un interval orar optim la care să facem curățenie la biroul dvs. Acest interval poate fi ales și în afara programului obișnuit de lucru al dvs., pentru a avea un impact minim asupra derulării normale a activității.

Doresc un pachet personalizat de servicii, este posibil?

Da, putem oferi un set de opțiuni cât mai potrivit nevoilor și adaptat în mod optim cerințelor și bugetului dvs. Pachetul ales va fi complet personalizat, astfel încât serviciile oferite să fie exact ce aveți nevoie, exact atunci când aveți nevoie.

Care sunt prețurile?

Ne dorim să oferim clientului curățenie profesională la prețuri corecte. Acestea depind de suprafața spațiului, frecvența curățeniei, opțiunile dorite și alte detalii specifice. Pentru mai multe informații, vă rugăm să solicitați o ofertă de preț.

„Recomand cu încredere echipa Foxy Clean! Sunt prompți, au prețuri bune și fac o treabă excelentă. Au echipamente moderne și performante, sunt flexibili și eficienți. Nota 10!"

Eugen Gheorghiu

CEO Webgraphic