Contact


Doriți o ofertă?

  Informații de contact

     Email

  office@curat.com.ro

     Telefon

  (+4) 0752 17 11 97

     Adresă

  Str. Șelimbărului 70 B – Cisnădie, Sibiu

     Foxy Clean Multiservice SRL

  CUI: 40696379 • Nr. Înreg.: J32/594/2019

  Răspunsuri punctuale la

  Întrebări frecvente

  Ce tipuri de servicii de curățenie oferiți?

  Suntem specializați în servicii de curățenie profesională adresate firmelor, companiilor și instituțiilor, și operăm exclusiv în zona metropolitană a municipiului Sibiu.

  Oferta noastră include o gamă largă de servicii: curățenie zilnică sau periodică, curatenie generală și de întreținere, curățenie pentru geamuri și fațade, curățenie după constructor, renovare sau amenajare, servicii de curatenie pentru mochete, covoare și pardoseli dure.

  Serviciile noastre sunt aplicabile celor mai diverse spații, locații și construcții, prin realizarea de curățenie spații birouri (clădiri de birouri, sedii de companii, școli și grădinițe, clinici private, primării, muzee), curățenie spații industriale (hale industriale, spații mari, săli de depozitare, linii de producție și săli frigorifice) și curățare profesională mochete, covoare și pardoseli de orice dimensiune (sală de evenimente, săli de conferinte, spații birouri).

  Care sunt prețurile / cât costă?

  Oferta de preț depinde în mod direct de nevoile dumneavoastră, alături de de frecvența intervențiilor și tipul de curățenie dorit. Furnizați-ne detaliile necesare și solicitați chiar acum o ofertă de preț potrivită pentru dumneavoastră!

  În urma vizionării spațiului se comunică prețul exact, în funcție de operațiunile necesare, serviciile dorite și caracteristicile locației.
  Evaluarea inițială a spațiului este GRATUITĂ.

  Garantăm cel mai bun raport calitate-preț pe care îl putem oferi și faptul că toți clienții noștri beneficiază de același nivel ridicat de calitate. Toate costurile aferente soluțiilor, consumabilelor, echipamentelor profesionale, forței de muncă, coordonării și transportului sunt incluse în preț.

  Suntem printre puținele firme de curățenie din Sibiu cu o ofertă realmente flexibilă, cu abonamente și prețuri ce sunt adaptate în raport cu nevoile și cerințele fiecărui client.

  “Suntem foarte mulțumiți de promptitudinea, calitatea și atenția la detalii pe care Foxy Clean le au permanent în serviciile de curățenie prestate. Recomandăm cu încredere această firmă."

  Webgraphic

  Companie IT

  client Foxy Clean Multiservice