Despre noi

Experți în curățenie

Despre noi

Atenția centrată pe nevoile clientului și utilizarea echipamentelor profesionale au ca obiectiv principal satisfacția celor care apelează la serviciile noastre.

Angajații companiei noastre beneficiază de instructaj de specialitate și sunt supuși unui proces atent de monitorizare și evaluare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în curățenie.

Suntem preocupați de calitatea spațiului de muncă al clienților noștri și de protejarea mediului înconjurător.

36

Clienți care ne recomandă

Feedback-ul clienților noștri este deosebit de important pentru noi. De aceea, satisfacția clientului este prioritară.

45

Spații curățate

Probabil că am curățat și igienizat până acum o suprafață totală de mărimea unui teren de fotbal. De mai multe ori.

7

Ani de experiență

Avem o experiență bogată în domeniu, cunoaștem problemele posibile și soluțiile recomandate, și putem să le aplicăm cu succes.

Misiunea noastră este să oferim servicii de curățenie profesionale, bazate pe nevoile clienților noștri în scopul dezvoltării unei relații de lungă durată avantajoase reciproc.

Ne remarcăm prin calitate, profesionalism și onestitate, valori de care am dat dovada de-a lungul vremii și care ne-au adus apreciarea. Ne dorim să oferim clientului curățenie profesională la prețuri corecte, scutindu-l de necesitatea internalizării activității de curățenie. Oricare ar fi alegerea pe care o faceți, va asigurăm de calitatea echipamentelor moderne și a detergenților profesionali folosiți, dar și de promptitudinea și flexibilitatea echipei noastre.

Ne adaptăm cu ușurință tuturor cerințelor clienților noștri și personalizăm serviciile pe care le oferim, pentru ca fiecare client care apelează la noi să fie încântat de serviciile pe care le prestăm.