Servicii

Profesioniști în curățenie

Serviciile noastre de curățenie

Oferim o gamă completă de servicii de curățenie profesională pentru spații de birouri, sedii de firme, spații comerciale și industriale.

Redăm spațiului dumneavoastră în care vă petreceți timpul strălucire și igienă prin curățenie de întreținere și curățenie generală, zilnică, săptămânală sau periodică.

+

Curățare geamuri și vitrine

Cu noi, geamurile dumneavoastră vor fi întotdeauna curate – serviciile noastre includ și curățare geamuri și vitrine.

Prima impresie contează – iar spălarea și igienizarea vitrinelor reprezintă o parte integrantă din cartea de vizită a locației dumneavoastră. Pentru aceasta, vă oferim soluții profesionale de spălare a geamurilor si vitrinelor magazinelor și clădirilor dumneavoastră. Dispunem de ustensile si materiale de curățare performante, operate de un personal specializat, pentru ca rezultatul să fie o lucrare de calitate și cu aspect impecabil.

Curățenie hale și spații industriale

Aveti nevoie de spălarea halei industriale în care operați? Lăsați curățenia în seama noastră și o vom rezolva profesionist! Vă oferim servicii complete în acest sens: curățenie amplă și spălare hală industrială, curățare pardoseală de beton sau elastică, intervenție cu mașini specializate pentru spălarea halei industriale, curățenie post constructor și curățenie în spații comerciale mari.

Avem personal bine instruit și propriile echipamente, detergenți și soluții specializate pentru curățenia în hale industriale, spații mari, săli de depozitare, linii de producție și săli frigorifice.